Kanankoipia ja siipiä

Andreas Koutsoukos
Jaa
Esivalmistelu:
10 min
Valmistusaika:
25 min
Annoksia:
4

Ainekset

  • 1 paketti - Kanankoipi ja siipi mixiä

  • 5 kpl - Keitettyä perunaa

  • 2 vartta - Kevätsipulinvartta

  • 1 rkl - Dijonsinaappia

  • ripaus - Suola & Pippuria

  • 1 rkl - Harissa tahnaa

  • 1 rkl - Luomu ketsuppia

  • 2 rkl - Vettä

  • 1 rkl - Viinietikkaa

  • 1 rkl - Oliiviöljyä

  • 1 kpl - Luomuomena

Ohje

Resepti edellyttää vain edellisen päivän kaapista olevia keitettyjä perunoita, joten aloitetaan niistä. Tai no itseasiassa ei, laitetaan koivet ja siivet uuniin niin saadaan kaikki samaanaikaan valmiiksi. Levitä raaka-aineet paketista pellille jossa on leivinpaperi, näin säästyt pellinpesulta. Aloitetaan perunasalaattiin tekeminen, puolita perunat ja viipaloi ne. Lisää sekoitusastiaan oliiviöljy, etikka ja sinaappi sekä viipaloidut perunat. Sekoita hyvin ja lisää joukkoon silputut kevätsipulit sekä omena viipaleet. Mausta suolalla ja pippurilla, sekoita hyvin ja annan vetäytyä.

Seuraavaksi tehdään dippi jonka valmistin harissatahnasta, joka oli uusi tuote minulle. Maistoin tahnaa pelkästään ja oli hottiakamaa, joten olkaa varovaisia. Mittaat harissan, ketsuppi, etikan ja pilkottu tomaatti sekoitusastiaan ja sekoita raaka-aineet sekaisin. Jos tahna tuntuu liian voimakkaalta laimenna hieman vedellä.

Loppusanat, tuote oli hyvä chiliä ja pippuria oli juurikin sopivasti. Suola omaan makuun oli hieman kevyt en tiedä pitääkö näihin valmistuotteisiin sitten lisätä suolaa itse. Voin kyllä suositella näitä ystävilleni jotka valitettavasti ostavat kesällä grilleihin lihajalostajien marinaadi mömmöjä.